DataInfon blogi: “Ajasta ja paikasta riippumatta”

Kuvasimme tällä viikolla videota visiostamme.

Visiomme:

Suomen Johtava Asiantuntijayritys.
Ajasta, paikasta ja  päätelaitteesta riippumattomassa kommunikaatiossa 2013.

Kahden päivän aikana kuvasimme useassa eri paikassa ja käytimme kuvauksissa runsaasti erilaisia päätelaitteita.

Itse opin muutaman päivän aikana käyttämään niin Samsungin tabletia, MacBook-tietokonetta kuin uutta Nokia LUMIA 900 -matkapuhelinta. Nämä kaikki päätelaitteet toimivat eri käyttöjärjestelmillä, joten pieniltä valikkoviidakkoseikkailuilta ei voinut välttyä laitteiden asennuspuuhissa.

Kaikki laitteet toimivat loistavasti, vaikka niiden kuvaaminen olikin yllättävän haasteellista puuhaa. Onneksi kuvausoperaatiosta vastasi ammattitaitoinen kuvaaja.

Näissä nykyaikaisissa  laitteissa suuri näyttö on hyödyllinen arkipäivän toiminteissa. Puhelimesta ja tablet-laitteista on helppo lukea sähköpostit sekä käydä keskusteluja pikaviestinnän avulla, paikasta riippumatta.  Kuvauksissa taas suuri näyttö heijasti valoa hieman liikaakin. Tabletin näytössä näkyi jokainen sormenjälki ja lähelle katselemaan eksyneet kiinnostuneet kasvot. Sanomattakin on selvää, että mikrokuituliinalle oli paljon käyttöä.

Totesin myös tosiasian omasta työskentelystäni. En enää halua tehdä töitä ilman  liikkuvan työn työkaluja. Kuvausten lomassa sujui joka päivästen asioiden hoito näppärästi puhelimen ja tietokoneen avulla. Oikeiden työkalujen avulla saan vapauden tehdä työtäni ajasta ja paikasta riippumatta. Juuri silloin kun se minulle sopii parhaiten.Tämän visioomme perustuvan videon saatte nähdä sivuillamme lähiaikoina. Tätä odotellessa kannattaa käydä tutustumassa taltiointiin New Spirit in Business -tilaisuudessamme. Videossa Mika Hyötyläinen puhuu ennustettavuudesta, luopumisesta ja uusiutumisesta. Nämä kaikki liittyvät kiinteänä osana läsnätyökalujen hyödyntämisen merkitykseen. DataInfon videon kuvausValonheijastuksen estoon oli käytössä luovat keinot.

 

Suvi Pihkanen
Marketing Manager, Data-Info Oy

Share

New Spirit In Business – Mika Hyötyläinen from Data-Info Oy on Vimeo.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail